Pleie kandidater med innholdet ditt

Når folk har valgt talentnettverket ditt, må du ha en kampanje for å fortsette samtalen. Slik utdyper du forbindelsen mellom bedriften din og disse potensielle kandidatene, og hvordan du vil fortsette å lære om deres karrieremål og hva de ser etter hos sin neste arbeidsgiver.

Å rutinemessig sende ingenting annet enn nye stillingsannonser gang på gang, vil sannsynligvis kjede talentnettverket ditt. 

Innhold av/med Employer Branding er en fin måte å engasjere seg med kandidater på mer verdifulle måte, som går utover det og bare å skyve nye stillinger i innboksen. Det er her mange rekrutterere ikke leverer, fordi det er en utfordrende oppgave å lage kvalitetsinnhold. Det er også der noen av verdens ledende Employer Brand trives.

Innhold av kvalitetspleie kommer i mange former. Du kan opprette blogginnlegg eller artikler rundt hvordan det er å jobbe i bedriften din, med faktiske attester/testimonials fra ansatte, eller til og med innlegg skrevet av ansatte. Hvis du har et kontinuerlig behov for ingeniørkandidater, kan du gjøre noe innovativt som å lage et ukentlig ingeniørnyhetsbrev med innhold om ditt eget selskaps ingeniøravdeling samt generell bransjeinformasjon.

Uansett nøyaktig valgt tilnærming, er det en annen måte å pleie arbeidssøkere, å si at du holder dem engasjerte og klare til å komme ombord med Employer Brandet ditt. Folk som er vant til å motta gjennomgående interessante og relevante e-poster fra rekrutteringsteamet ditt, er langt mer sannsynlig å være mottakelige, enn når de kun får en og annen kunngjøring om en stillingsannonse.

Det er i dette segmente vi som jobber med Employer Branding skal skinne

Vi må også være flinke på Storytelling (se senere i kurset) når vi pleier kandidater.

Å markedsføre Employer Brandet ditt over flere kanaler på en jevnlig basis kan selvfølgelig lett bli tidkrevende – det er da automatisering trer inn.

Lag en 6 mnd plan og finn en Sosial media  Planner Plattform

nb_NONorwegian