Søk
Close this search box.
Current Status
Not Enrolled
Price
kr 14 699,00
Get Started
This kurs is currently closed

Introduksjon

Kurset om Employer Branding er et online kurs som går igjennom hva Employer Branding er og hvordan bruke Employer Branding.

Kurset viser en stegvis tilnærming og forståelse på hvordan man praktisk kan bruke dette i en bedrift. Kurset er også basert på hvordan selskapet Employer Brand AS aktivt bruker dette som en del av sine tjenester ute i bedriftsmarkedet. Man vil her bli presentert med både fremgangsmåter og verktøy.

Kurset vil gi deg en økt kompetanse innen faget Employer Branding, og passer for alle som ønsker å jobbe med Employer Branding, som feks ledere, HR personell, rekrutterere og markedsførings personer. Kurset er for både ny utdannede som ønsker en karriere og erfarene som vil ha økt kompetanse.

Kurset vil styrke din verdi og kompetanse på arbeidsmarkedet, hvor du ved gjennomført kurs blir sertifisert innen Employer Branding, noe som vil gi deg et fortrinn.

Kurset:

Å finne de rette personene er en skummel oppgave for ethvert selskap, store som små. Som rekrutterer vet du at ansettelse av kandidater, som ikke bare er kvalifiserte, men også godt egnet til bedriftens arbeidsmiljø, potensielt kan være avgjørende eller ødelegge organisasjonens langsiktige suksess.

Employer Branding er hvordan bedriftens image og omdømme blir oppfattet ute i markedet som «DET» stedet å jobbe, og representerer budskapet du metodisk og kontinuerlig formidler til talent/kandidatmarkedet. Dette budskapet blir fordøyd og forsterket, eller til og med satt spørsmålstegn ved, basert på folks erfaringer med å jobbe i din bedrift.

I dagens konkurranse om topptalenter, er omdømmet ditt som arbeidsgiver, den avgjørende faktoren for om kandidater vil ta jobben som tilbys, eller bestemmer seg for å akseptere en mulighet hos konkurrenten.

Vi skal bevege oss i emner innen HR, Branding og markedsføring som alle bidrar til Employer Branding

Krav

● Ingen tidligere erfaring nødvendig;

● Dette kurset er utviklet for å hjelpe deg med å sette opp det grunnleggende, og gradvis bygge opp kunnskapen din om Employer Branding og hvordan det passer innenfor rekrutterings markedsføringskontekst.

Hva du vil lære

  • Definisjon og innvirkning på Employer Branding, sammen med tips om hvordan du kan bygge vellykkede rekrutteringskampanjer basert på reelle eksempler fra blant annet; UiPath, Genpact og L’Oreal, samt andre eksempler.
  • Verktøy og de beste fremgangsmåter for å sette opp ditt Employer brand og måle suksessen.
  • Lær hvordan du bygger din kandidatpersona og ansattes verdiforslag (employee value proposition – EVP).
  • Employer branding strategier for arbeidsgivere i praksis: casestudier basert på to selskaper fra forskjellige bransjer: AdsWizz (Advertising Technology) og Group Renault (Automotive).
  • Alle ressursene som er nevnt i kurset vil være tilgjengelig for nedlasting i “Finn ut mer!” leksjon, sammen med det skreddersydde materialet for Employer branding.

La oss starte 😊

nb_NONorwegian